lauantai 15. helmikuuta 2014

Paholaisen taatelit



Minulla on ollut ilo nauttia Rivolissa brunssia, joka on koostettu ranskalaishenkisistä herkuista. Buffetista löytyy Paholaisen taatelit, jotka on helppo valmistaa kotona kolmesta aineksesta.


taateleita
parman kinkkua
punaista chiliä

Avaa taateli ja poista kivi. Laita kiven tilalle chiliviipale ja kierrä taatelin ympärille parmankinkku suikale. Asettele taatelit leivinperin päälle uunipellille ja paista 190 asteisessa uunissa kunnes parmankinkku on rapeaa.

Anna jäähtyä ja tarjoa valkoviinin kanssa pikkunaposteltavana tai osana brunssia. Jos taatelit syödään sormin, pistele niihin cocktail-tikut.

2 kommenttia:

  1. Nam! Näitä täytyy ehdottomasti kokeilla! Tykkään siitä kun suolasta ja makeaa yhdistetään.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon. Nämä on niin makoisia ja helppoja valmistaa!

    VastaaPoista