torstai 10. huhtikuuta 2014

Broileria intialaisittain



Intialaisilla on taianomainen taito maustaa ruokaa. Tässä ruoassa korianterin- ja fenkolinsiemenet, kardemumma, kaneli ja mustapippuri yhdessä muodostavat tajunnan räjäyttävän makupaletin. Joo, saattaa kuulostaa ylisanoilta, mutta kun kokeilet niin ymmärrät! Intialainen broileri jatkaa Blond Kitchenin huokeiden herkkujen viikkoa: yksi gourmet-annos irtoaa kolmella eurolla.


Neljälle ruokalijalle tarvitaan
4 broilerin maustamantonta fileepihviä
5 dl maustamatonta luonnonjugurttia
3 rkl korianterinsiemeniä
1 rkl fenkolinsiemeniä
1 rkl mustapippuria
2 rkl kardemummaa kuorineen
kanelitanko pilkottuna
ripaus suolaa
voita
tuoretta korianteria

Paahda pikaisesti kuumalla pannulla korianterinsiemenet, fenkolinsiemenet, mustapippurit, kardemumma ja pilkottu kanelitanko. Jauha karkeaksi rouheeksi ja laita se lautaselle. Pyöräytä broilerifileet siinä.

Laita pannulle reilusti voita ja ruskista broilerit siinä. Nosta ne uunivuokaan ja mausta ripauksella suolaa. Kaada jugurtti samaan pannuun ja sekoita broilerista jääneisiin mausteisiin. Kaada kuuma kastike broilerien päälle. Kypsytä 180-asteisessa uunissa 20 - 30 min. Koristele annos tuoreella korianterilla ja tarjoa basmatiriisin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti