tiistai 10. maaliskuuta 2015

Vuohenjuustolla täytetyt minipaprikat



Kun kaipaat helppotekoista pikkupurtavaa alkupalaksi, tapas-pöytään tai vaikkapa brunssille, kokeile vuohenjuustotäytteisiä minipaprikoita. Vuohenjuustotäytteen happamuus tasapainottaa minipaprikoiden makeutta, johon timjami ja chili tuovat luonnetta. Kun minipaprikat nyörittää yhteen kevätsipulin varrella, ovat kauniit pikku naposteltavat valmiit!


Kahteen alkuruoka-annokseen tarvitaan
6 makeaa minipaprikaa
1 dl vuohenjuustoa murennettuna ilman kittikuorta
1 - 2 rkl kermaa
timjamia hienonnettuna
chiliä hienonnettuna
kevätsipulia
öljyä uunivuoan voiteluun




Kiehauta minipaprikoita muutama minuutti, anna jäähtyä ja tee viilto kuhunkin kärjestä kantaan. Murenna vuohenjuusto kulhoon ilman kittikuorta, lisää kerma, timjami ja chili. Sekoita tahnaksi. Täytä paprikat vuohenjuustotäytteellä ja sido ne kiinni kevätsipulin varrella. Voitele uunivuoka ja aseta täytetyt paprikat siihen. Paista 200-asteisessa uunissa noin 3 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti